Καλέστε μας 210-238-9500
Ηλιακη θερμανση Ηλιακα Kλιματιστικα
Ηλιακη θερμανση Ηλιακα Kλιματιστικα
Ηλιακη θερμανση Ηλιακα Kλιματιστικα
Όσο υπάρχει ήλιος
θα είμαστε μαζί σας!
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Ηλιόθερμο Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου

Ηλιακή Θέρμανση - Ηλιακός Κλιματισμός

Ηλιακη θερμανση Ηλιακα Kλιματιστικα (Air Condition) Ηλιακη Ψυξη - Ηλιακα Συστηματα Ψυξης & Θερμανσης Air-Sol

Μια επαναστατική για τα παγκόσμια δεδομένα εφαρμογή έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τη SOLE στην Ελλάδα!

Ειδικοί ηλιακοί επίπεδοι συλλέκτες μπλε επιλεκτικής επιφάνειας οξειδίων τιτανίου με ισχυρότατη απόδοση παράγονται από τη SOLE για την εφαρμογή αυτή, έχοντας ως αποτέλεσμα την παραγωγή ζεστού νερού σε πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Κατεβάστε το προσπέκτους της Climasol Solar Air Conditioning

Ειδικοί ηλιακοί ψύκτες απορρόφησης αξιοποιούν το καυτό νερό των συλλεκτών παράγοντας παγωμένο νερό το οποίο διοχετεύεται στο σύστημα διαχείρισης του αέρα (air handling units) παρέχοντας ψύξη στον χώρο. Το ίδιο σύστημα χρησιμοποιείται τον χειμώνα για την θέρμανση του χώρου διοχετεύοντας κατευθείαν ζεστό νερό στο κύκλωμα του κλιματισμού. Το ηλιακό σύστημα κλιματισμού είναι κατάλληλο για μεγάλα κτίρια (π.χ. ξενοδοχεία, νοσοκομια ...) και δεν απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες.

Η SOLE εγκατέστησε το πρώτο (και μεγαλύτερο παγκοσμίως) σύστημα κλιματισμού σε ελληνική βιομηχανία το 1999. έκτοτε έχει εγκαταστήσει το σύστημα της σε ξενοδοχειακές μονάδες, super markets και δημόσια κτίρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΕΡΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ!

Το “Air-Sol” είναι το “Ηλιακό Αερόθερμο” της SOLE για θέρμανση και αφύγρανση χώρων με ζεστό αέρα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

Η ηλιακή ακτινοβολία περνά από το διάφανο κάλυμμα και φτάνει στον επιλεκτικό “απορροφητή” όπου με την βοήθεια των μπλε οξειδίων του τιτανίου μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια. Η θερμική ενέργεια μεταφέρεται στο σπίτι από τον αέρα που περνά γύρω από τον απορροφητή με την βοήθεια ενός πολύ μικρού ανεμιστήρα.

Ο αέρας ανακυκλοφορεί από τον χώρο μέσα στη συσκευή αφού φιλτραριστεί για να καθαρίσει από οποιαδήποτε αιωρούμενα σωματίδια απορροφώντας έτσι την σκόνη. Εάν χρειαζόμαστε φρέσκο αέρα ταυτόχρονα με την θέρμανση ανοίγουμε την θυρίδα εισαγωγής φρέσκου αέρα σε όποιο ποσοστό θέλουμε από 0 έως 100%.

ΤΟ “AIR-SOL” ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ:

 • Μόνιμες κατοικίες όπου προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου άνω του 50% σε ετήσια βάση.
 • Σχολεία, γραφεία, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, γυμναστήρια, εργοστάσια και άλλους χώρους ημερήσιας λειτουργίας με μεγάλες ανάγκες εξαερισμού. Η εξοικονόμηση καυσίμου σε αυτές τις εφαρμογές είναι άνω του 70%.
 • Εξοχικά σπίτια τα οποία κατά την απουσία σας διατηρεί στεγνά, χωρίς υγρασία και μούχλα αφού ο χώρος θερμαίνεται και γίνεται αφύγρανση του αέρα. Χωρίς μυρωδιές αφού ο χώρος εξαερίζεται ταυτόχρονα. Χωρίς σκόνη αφού ο αέρας φιλτράρεται προτού μπει στη συσκευή και εν συνεχεία στο σπίτι. Η ενέργεια είναι 100% από τον ήλιο.
 • Χρησιμοποιείται επίσης σε κάθε χώρο που έχει υγρασία και χρειάζεται εξαερισμό, όπως αποθήκες, γκαράζ, υπόγεια, κ.λ.π.
 • Χρησιμοποιείται και για αποξήρανση γεωργικών προϊόντων, όπως σταφίδες, σύκα, δαμάσκηνα, κ.λ.π.

Το ηλιακό αερόθερμο “Air-Sol” παράγεται σε 3 μεγέθη με ‘’μπλε’’ επιλεκτική επιφάνεια από οξείδια του τιτανίου για μέγιστη απόδοση.

ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
  ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ
ΙΣΧΥΣ**
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
ΓΙΑ ΧΩΡΟ m²
AIRSOL 10 1545x700x178 1,08 700Wp 10 έως 40
AIRSOL 20 2050x1040x195 2,13 1500Wp 20 έως 60
AIRSOL 35 2833x1285x140 3,65 2700Wp 35 έως 100

** οι τιμές έχουν υπολογιστεί με ηλιακή ακτινοβολία 1000w / τ.μ.

Για μόνιμη κατοικία ή χώρους καθημερινής χρήσης επιλέγουμε τα ‘’λίγα τετραγωνικά’’ για ισχυρή απόδοση και εξοικονόμηση καυσίμου 50% και άνω. Για εξοχικά και άλλους χώρους που θέλουμε ελαφριά θέρμανση και κυρίως αφύγρανση και εξαερισμό επιλέγουμε τα “πολλά τετραγωνικά”.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ AIR-SOL

Εφαρμόζεται σε:

 • Εργοστάσια
 • Σχολεία
 • Super markets
 • Γραφεία
 • Στρατώνες
 • Νοσοκομεία
 • Ξενοδοχεία
 • Γυμναστήρια
 • Αποθήκες
 • Και γενικώς όπου χρειάζεται θέρμανση, εξαερισμός, αφύγρανση και φιλτράρισμα του αέρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτοτελώς είτε σαν μοναδική πηγή θέρμανσης είτε σαν συμπληρωματική. Μπορεί να συνδυαστεί και με τυχόν υφιστάμενο λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου.

ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

 • Εξοικονόμηση καυσίμου θέρμανσης 50-80% για μόνιμη κατοικία ή χώρους εργασίας.
 • Ιδανικό για εξοχικές κατοικίες γιατί κρατά ζεστό το χώρο με ανανέωση αέρα. Τέρμα η υγρασία και η μούχλα.
 • Ιδανικό για χώρους που χρειάζονται θέρμανση και ταυτόχρονα ανανέωση αέρα όπως σχολεία, γραφεία, εργοστάσια.
 • Ιδανικό για κλειστούς χώρους όπως αποθήκες, υπόγεια. ▪ Μπορείτε πολύ εύκολα να το εγκαταστήσετε μόνοι σας (do it your self).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρακαλούμε κατεβάστε τα ακόλουθα αρχεία (.pdf στην αγγλική γλώσσα)

Προσπέκτους

Datasheet

This website uses cookies to improve your experience. I Agree Cookies Policy