Καλέστε μας 210-238-9500
Φωτοβολταικα Συστηματα Φωτοβολταικα Παρκα Φωτοβολταικα Αυτονομα
Φωτοβολταικα Συστηματα Φωτοβολταικα Παρκα Φωτοβολταικα Αυτονομα
Φωτοβολταικα Συστηματα Φωτοβολταικα Παρκα Φωτοβολταικα Αυτονομα
Όσο υπάρχει ήλιος
θα είμαστε μαζί σας!
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Ηλιόθερμο Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου

Φωτοβολταϊκά Συστήματα Sole A.E.

Φωτοβολταικά Συστήματα, Πάνελ Στέγης, Φωτοβολταικά Πάρκα, Φωτοβολταικα για Σπίτι Φωτοβολταικα Αυτονομα

Υιοθετήστε την πράσινη ενέργεια στη στέγη σας!

Sole A.E., πρωτοπόρος στα ηλιακά συστήματα, κατασκευάζει και τοποθετεί φωτοβολταϊκά συστήματα σε κατοικίες, επιχειρήσεις και οικόπεδα.

Έτσι εξασφαλίζετε:

  • Ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα για 25 χρόνια αξιοποιώντας τη δυνατότητα διασύνδεσής σας με τη ΔΕΗ σύμφωνα με το νόμο 1079/4/09 ΥΠ.ΑΝ.
  • 75-100 % χρηματοδότηση του φωτοβολταϊκού συστήματός σας με δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 25 χρόνια.

Παρέχουμε επίσης δωρεάν μελέτη και εγκατάσταση συστήματος, καθώς και όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη σύνδεση σας με το δίκτυο της ΔΕΗ. Παρέχουμε αξιόπιστα ενεργειακή μελέτη λειτουργίας του εκάστοτε φωτοβολταϊκού συστήματος καθώς και τη μελέτη εφαρμογής του.

Τα φωτοβολταϊκά μας συστήματα τοποθετούνται ακόμη και σε πολυκατοικίες διασυνδεόμενα μέσω του κοινόχρηστου μετρητή της ΔΕΗ. Επιπλέον, ο νόμος οικιακών φωτοβολταϊκών συμπεριλαμβάνει μικρές επιχειρήσεις μέχρι 10 άτομα ετήσιο τζίρο έως 2 εκατομμύρια ευρώ, δίνοντας τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων και σε επιχειρήσεις.

Ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και εγγύησης απόδοσης και ασφαλίζεται για κάθε ζημιά για 25 έτη, όσο διαρκεί και η διασύνδεση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος στην κατοικία ή την επιχείρησή σας!

Η εταιρεία Sole είναι επίσημος διανομέας της Tenesol, που είναι μέλος των ομίλων EDF και Total της Γαλλίας, η οποία έχει αναλάβει την εργολαβία και εκμετάλλευση 500 φωτοβολταϊκών πάρκων στην υπερπόντια Γαλλία.

Παράλληλα παρέχουμε υπεύθυνα στους πελάτες μας την καλύτερη λύση για κάθε ενεργειακή τους ανάγκη, καθώς οι φωτοβολταϊκοί μας συλλέκτες είναι από τους καλύτερους σε απόδοση της αγοράς. Προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα ηλιακών φωτοβολταϊκών συλλεκτών με ισχύ που κυμαίνεται από 180 Wp έως και 290 Wp. Διατίθενται πολυκρυσταλλικοί και μονοκρυσταλλικοί συλλέκτες.

This website uses cookies to improve your experience. I Agree Cookies Policy