Καλέστε μας 210-238-9500
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Alpha Compact
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Alpha Compact
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Alpha Compact
Όσο υπάρχει ήλιος
θα είμαστε μαζί σας!
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Ηλιόθερμο Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Alpha

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ALPHA Compact Ηλιακά Συστήματα Sole Α.Ε.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Alpha υπερέχουν, χάρη στα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματά τους.

Η SOLE πιστή στην παράδοση της τεχνολογικής πρωτοπορίας από το 1974 που κατασκεύασε πρώτη τους ηλιακούς θερμοσίφωνες στην Ελλάδα, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο την έρευνα και ανάπτυξη νέων πιο εξελιγμένων προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Έτσι, μετά από επιστημονική σχεδίαση που επιβραβεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ανέπτυξε ένα νέο οικολογικό τύπο ηλιακού θερμοσίφωνα. Το Alpha με ενσωματωμένο boiler σέβεται αποτελεσματικά το περιβάλλον. Το σύστημα έχει μεταβαλλόμενη κλίση αναλόγως της εποχής του έτους ή σταθερή κλίση κατά βούληση. Το μέγιστο ύψος του από το δάπεδο της ταράτσας μπορεί να είναι μέχρι 80 εκ. αντί των 200 εκ. και πλέον των κλασικών ηλιακών θερμοσιφώνων.

Η Αισθητική του είναι μοναδική με πλαστικό κέλυφος από ABS (το υλικό που κατασκευάζονται τα σκάφη θαλάσσης), που κλείνει στην μπροστινή του πλευρά με ηλιακό υαλοπίνακα securit.

Η Απόδοση του είναι κατά 30% ταχύτερη από τον αντίστοιχου μεγέθους κλασικό ηλιακό θερμοσίφωνα, λόγω της ταύτισης της δεξαμενής με την συλλεκτική επιφάνεια εντός παραβολικού συγκεντρωτικού ανακλαστήρα αλουμινίου.

Η Ποιότητα του παραμένει πάντα στο ίδιο υψηλό επίπεδο των προϊόντων της SOLE. Δε σκουριάζει, δε διαβρώνεται, δε φθείρεται, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει γιατί έχει:

  • ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ABS (V.V. protection) εξωτερικά. Δοχείο από Ευρωπαϊκό χαλυβδοέλασμα με εσωτερική προστασία από γυαλί (εμαγιέ σε θερμοκρασία 840ºC) και ανοδική προστασία ηλεκτρόλυσης με μαγνήσιο.

Η Εγκατάσταση του είναι απλούστατη. Σαν ενιαίο προϊόν που είναι, απλά τοποθετείται στην ταράτσα ή στην κεκλιμένη σκεπή και συνδέεται με παροχή κρύου και ζεστού νερού. Μπορεί να συνδεθεί και με το ηλεκτρικό ρεύμα για να ζεσταίνει εναλλακτικά όταν απαιτείται.

Για Μεγάλες Εγκαταστάσεις πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, εργοστασίων είναι ιδανική λύση γιατί τοποθετούνται όσες μονάδες χρειάζονται (ηλιακοί θερμοσίφωνες), η μία σε πλευρική επαφή με την άλλη, χωρίς να χρειάζονται κεντρικά boilers, κυκλοφορητές, αυτοματισμοί κλπ.

Για Bungalows είναι η άριστη λύση γιατί τοποθετούνται τοπικά οι μονάδες ALPHA που είναι αθέατες λόγω του χαμηλού ύψους χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθεί το ζεστό νερό από το μηχανοστάσιο.

Η Φιλική Τιμή του, αποτέλεσμα του “έξυπνου” σχεδιασμού, της τυποποίησης των υλικών και των σύγχρονων μεθόδων παραγωγής, είναι το επιστέγασμα της προσφοράς της SOLE.

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Alpha Compact

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • Πρισματικό κρύσταλλο χαμηλής περιεκτικότητας σιδήρου πάχους 4mm.
  • Προφίλ αλουμινίου στεγανοποιημένο με λάστιχο EPDM.
  • Παραβολικός ανακλαστήρας αλουμινίου.
  • Συλλέκτης - boiler επικαλυμμένο με εμαγιέ γυαλί ψημένο στους 860οC. Άνοδος μαγνησίου για προστασία.
  • Μόνωση διογκωμένης οικολογικής πολυουρεθάνης 30-50 mm
  • Εξωτερικό περίβλημα 3 mm από πλαστικό HIPS με UV stabilizer.
  • Θερμοπαγίδα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ALPHA: 200 ΛΙΤΡΑ

Διαστάσεις Alpha III
Mήκος 206 εκ.
Πλάτος 106 εκ.
Πάχος 43 εκ.
Συλλεκτική επιφάνεια 2.2 τ.μ.
Ονομ. Χωρητικότητα 200 λτρ.
Όγκος συσκευασίας 0.94 κ.μ.
Βάρος 106 κιλά

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Alpha Compact

This website uses cookies to improve your experience. I Agree Cookies Policy