Καλέστε μας 210-238-9500
EUROSTAR MARE - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Χαμηλού Ύψους
EUROSTAR MARE - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Χαμηλού Ύψους
EUROSTAR MARE - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Χαμηλού Ύψους
Όσο υπάρχει ήλιος
θα είμαστε μαζί σας!
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Ηλιόθερμο Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου

EUROSTAR MARE - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Χαμηλού Ύψους

Eurostar Mare Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Χαμηλου Υψους - Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Εξαιρετικης Ποιοτητας

EUROSTAR MARE - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Χαμηλού Ύψους

Ο Ηλιακός θερμοσίφωνας EUROSTAR MARE έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με κύριο στόχο να καλύψει τις απαιτήσεις των εγκαταστάσεων σε παραθαλάσσιες και τουριστικές περιοχές που υπάρχει αυξημένη υγρασία, διαβρωτικό περιβάλλον (αλμύρα), κακή ποιότητα νερού και μεγάλη ανάγκη για καλαισθησία και διακριτική εμφάνιση.

Ο ηλιακός Eurostar MARE καλύπτει με αξιοπιστία όλες τις ανωτέρω απαιτήσεις προσφέροντας την ιδανική λύση!!!

Με τον ειδικό σχεδιασμό του, που δεν υπερβαίνει το 1μ ύψος και το εξολοκλήρου λευκό χρώμα του, είναι απόλυτα διακριτικός, στις περισσότερες περιπτώσεις αθέατος, και δεν προσβάλει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κανενός κτιρίου. Όλα τα μέρη του (δοχείο, συλλέκτες και βάση) προστατεύονται εξολοκλήρου από ηλεκτροστατική βαφή φούρνου (ενιαίο λευκό χρώμα), ώστε να μην υπάρχει εκτεθειμένο κανένα σημείο του προϊόντος στην υφάλμυρη υγρασία. Όλες οι βίδες, παξιμάδια κτλ που συνοδεύουν την βάση είναι από ανοξείδωτο ατσάλι (Stainless Steel) παρέχοντας έτσι καθολική προστασία κατά της διάβρωσης.

ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ EUROSTAR MARE- προσπέκτους

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Χρήση μεγαλύτερου ανοδίου μαγνησίου για extra προστασία έναντι των επιθετικών ("σκληρών") νερών που συνήθως συναντάμε στα νησιά.
  • Αναβαθμισμένη αισθητική που εναρμονίζεται με την νησιωτική αρχιτεκτονική κυρίως του αιγαιοπελαγίτικου χώρου οδηγώντας σε βέλτιστο αποτέλεσμα.
  • Σχεδιασμός εξαιρετικά χαμηλού ύψους ώστε να καλύπτονται τα όρια που θέτει η πολεοδομία κάθε νησιού.
  • Χρήση ηλεκτροστατικά βαμμένης βάσης στήριξης για μεγαλύτερη αντιοξειδωτική προστασία στο χρόνο και μεγαλύτερη ασφάλεια των τεχνιτών κατά την εγκατάσταση του ηλιακού.
  • Ηλεκτροστατικά βαμμένη (RAL-9002) πλάτη του ηλιακού συλλέκτη στο ίδιο χρώμα με το πλαίσιο, την βάση και το δοχείο ώστε ολόκληρο το ηλιακό να έχει ένα χρώμα, κάτι που οδηγεί σε αναβαθμισμένη αισθητική και μέγιστη προστασία κατά της οξείδωσης.
  • Χρήση ανοξείδωτων (AISI 304-Α2) βιδών και παξιμαδιών για την συναρμολόγηση του ηλιακού που συμπληρώνει την μέγιστη προστασία κατά της οξείδωσης.
EUROSTAR MARE ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

This website uses cookies to improve your experience. I Agree Cookies Policy