Καλέστε μας 210-238-9500
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου
Όσο υπάρχει ήλιος
θα είμαστε μαζί σας!
Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Ηλιόθερμο Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Ηλιακοι Συλλεκτες, Kλιματιστικα, Μποιλερ Λεβητοστασιου, Μποιλερ Ηλιακου

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ηλιακα Πανελ, Ηλιακα Συστηματα, Ηλιόθερμο, Hλιακοί Θερμοσίφωνες, Ηλιακοί Συλλέκτες, Ηλιακά Kλιματιστικά, Μπόιλερ Λεβητοστασίου

Εμπιστευθείτε τον ειδικό στα πρωτοποριακά ηλιακά συστήματα!

Η SOLE ιδρύθηκε το 1974 και ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέχρι σήμερα, διατηρεί ηγετική θέση στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά των συστημάτων ηλιακής ενέργειας, όπως ηλιακοί θερμοσίφωνες και συλλέκτες, ηλιακά κλιματιστικά, κ.ά.

Στις συνεχείς προσπάθειές μας για προϊόντα υψηλής ποιότητας, δημιουργήσαμε νέες εγκαταστάσεις για τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και το εργοστάσιο παραγωγής της SOLE. Το νέο εργοστάσιο βρίσκεται στο Μενίδι Αττικής (Λαϊκών Αγώνων και Λεύκτρων)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Η φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχθηκε και αναπτύχθηκε η SOLE ήταν, είναι και θα είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία διαθέτει ειδικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που συνεχώς βελτιώνει και εξελίσσει την ποιότητα των προϊόντων της SOLE.

Τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, CE και έχει γίνει δοκιμή για την αξιοπιστία τους και την απόδοσή τους από τα ινστιτούτα ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, INTA (Ισπανία), CERTIF (Πορτογαλία), CSTB (Γαλλία), TUV Γερμανίας, καθώς και SRCC (USA).

Η τεχνολογική υπεροχή που σαφώς διατηρεί η SOLE οφείλεται κυρίως στη μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και στο αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τη διοίκηση της εταιρείας.

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι η SOLE έχει επιλεγεί στα περισσότερα μεγάλα έργα ηλιακής ενέργειας που έχουν γίνει στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα


ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

1974
SOLE A.E.
Ο πρώτος ηλιακός θερμοσίφωνας στην Ελλάδα. Η αρχή μιας νέας εποχής, με διαρκή τεχνολογική πρωτοπορία. Το όνομα ‘’Ηλιόθερμο’’ έγινε συνώνυμο του προϊόντος.
1975
SOLE A.E.
Πρώτος με κλειστό κύκλωμα ηλιοθερμικού υγρού για αντοχή σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός και αποφυγή σχηματισμού αλάτων. Τον ίδιο χρόνο πραγματοποιείται και η πρώτη κεντρική εγκατάσταση ξενοδοχείου στην Ελλάδα.
1979
SOLE A.E.
Το Ελληνικό ηλιακό σπίτι "Ήλιος 1" αποδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες εκμετάλλευσης του ήλιου.
1983
SOLE A.E.
Η SOLE παρουσιάζει το επαναστατικό για την εποχή μοντέλο Junior, με ενοποιημένο δοχείο και συλλέκτη, ικανοποιώντας και τις πιο δύσκολες αισθητικές απαιτήσεις.
1986
SOLE A.E.
Η SOLE κατασκευάζει τον ηλιακό θερμοσίφωνα “Eurostar”.
1993
SOLE A.E.
Η πλέον σύγχρονη τεχνολογία, εφαρμόζεται για τη δημιουργία του νέου μοντέλου Alpha με ενοποιημένο δοχείο και συλλέκτη, που με ύψος μέχρι και 50 εκατοστά ικανοποιεί και την πιο απαιτητική αισθητικά περίπτωση.
1994
SOLE A.E.
Η ‘SOLE’ εξαπλώνεται εκτός Ελλάδας και εξάγει τα προϊόντα της σε πάρα πολλές χώρες όπως Ισπανία, Γερμανία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία, Κορέα, Μαλαισία, Ινδονησία, Ιταλία, Γαλλία και άλλες.
1996
SOLE A.E.
Η SOLE Α.Ε. κατασκευάζει τον ηλιακό θερμοσίφωνα “Eurostar” για τη θέρμανση του νερού.
1999
SOLE A.E.
25 χρόνια πρωτοπορίας και επιτυχιών.
25 χρόνια στην πρώτη θέση της προτίμησης των καταναλωτών.- Τα ηλιακά συστήματα της SOLE έχουν επιλεγεί σε όλα τα μεγάλα και σοβαρά έργα ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα (Ολυμπιακό Στάδιο 1981, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 1992). Η εξάπλωση όμως, δεν περιορίζεται από τα σύνορα της χώρας μας. Η SOLE με τις εξαγωγές που πραγματοποιεί εδραιώνεται σε 18 χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης, της Β.Αφρικής, της Μ.Ανατολής και της Ν.Αμερικής. - Οι εφαρμογές ηλιακής ενέργειας από τη SOLE ξεκινούν από μία απλή κατοικία και επεκτείνονται σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, αθλητικά κέντρα, βιομηχανικές μονάδες κ.ά. Το 1999 η SOLE ολοκληρώνει το διεθνώς πρωτοποριακό έργο “Ηλιακός κλιματισμός ψύξης και θέρμανσης” με ηλιακή ενέργεια με επιλεκτικούς συλλέκτες climasol.
2000
SOLE A.E.
Η SOLE. μεταξύ άλλων κατασκευάζει 2 ακόμη έργα στην Κρήτη με Ηλιακό Κλιματισμό, θέρμανση νερού πισίνας & χρήσης.
2001-2004
SOLE A.E.
Η SOLE επεκτείνει τις πωλήσεις των προϊόντων της σε όλο και περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο.
2005
SOLE A.E.
Η SOLE. αναπτύσσει μια νέα καινοτόμο βάση στήριξης, “Universal” για τα ηλιακά της συστήματα, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα συστήματα, για ταράτσα και κεραμοσκεπές.
2006-2008
SOLE A.E.
Από την περίοδο αυτή και μετά η SOLE εξάγει το 70% των προϊόντων της σε 35 χώρες, διατηρώντας παράλληλα την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά.
2008
SOLE A.E.
Η SOLE παραδίδει άλλο ένα μεγάλο έργο με ηλιακό κλιματισμό σε super market στην Ουγγαρία.
2009
SOLE A.E.
Η SOLE κατακτά τους ουρανούς με την κατασκευή του ηλιακού συστήματος στο ψηλότερο κτίριο στον κόσμο (Burj Khalifa στο Dubai)
2010
SOLE A.E.
H SOLE παραδίδει σε λειτουργία κεντρικό ηλιακό σύστημα για τη θέρμανση νερού χρήσης και θέρμανση νερού των κολυμβητικών δεξαμενών του Dubai Sports Complex, ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια στον κόσμο.
2011
SOLE A.E.
Δημιουργία τμήματος Φωτοβολταϊκών
2012
SOLE A.E.
Επανασχεδιασμός & αναγέννηση του ιστορικού "Ηλιόθερμο".
2015
SOLE A.E.
Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με το ΕΜΠ (Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλιακούς συλλέκτες (συγκέντρωσης ακτινοβολίας) γραμμικής εστίασης με καθρέφτες που ακολουθούν την τροχιά του ήλιου, επιτυγχάνοντας θερμοκρασίες έως και 400°C.
2017-2018
SOLE A.E.
Μεταξύ των πολυάριθμων έργων που αναλαμβάνει η SOLE στο εξωτερικό, μετά την παγκόσμιας εμβέλειας και φήμης εγκατάσταση στο Burj Khalifa Dubai, συγκαταλέγονται το ξενοδοχείο FLORA AIRPORT HOTEL, Dubai, to CROWN PLAZA HOTEL, Jeddah - S. Arabia, το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΜΑΤΤ CLINIC, S.Arabiα, το νέο κτιριακό συγκρότημα των κεντρικών γραφείων της τράπεζας HSBC στο Dubai και το νοσοκομειακό συγκρότημα BURJEEL MEDICAL CITY στο Abu Dhabi.
2019
SOLE A.E.
H SOLE εδραιώνει την θέση της ως κυρίαρχος κατασκευαστής ηλιακών συστημάτων σε όλη την Μ. Ανατολή και ταυτόχρονα αυξάνει δυναμικά τις εξαγωγές της σε περισσότερες από 40 χώρες και ποσοστό 75%.
This website uses cookies to improve your experience. I Agree Cookies Policy