ΗΛΙΟΘΕΡΜΟ

Επιλογή Γλώσσας: English Ελληνικά
Όσο υπάρχει ήλιος... θα είμαστε μαζί σας!
SOLE S.A. - Βιομηχανία Ηλιακών Συσκευών
Equipment Eurostar Boilers
SOLE S.A. - Βιομηχανία Ηλιακών Συσκευών
Facilities Eurostar Boilers
SOLE S.A. - Βιομηχανία Ηλιακών Συσκευών
Production Eurostar Boilers
Εξοπλισμός - Εγκαταστάσεις - Παραγωγή

Μπόιλερ Λεβητοστασίου EUROSTAR - Εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις & Παραγωγή

Από τη σχεδίαση των μοντέλων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές…στο έτοιμο προϊόν!Ο εξοπλισμός παραγωγής των Eurostar Boilers έχει επιλεγεί από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Ευρώπης και είναι εξολοκλήρου αυτοματοποιημένος και ελεγχόμενος από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η τεχνολογία αυτή προσφέρει μεγάλη ευελιξία, υψηλό βαθμό ακρίβειας και συστηματικούς ελέγχους σε κάθε φάση παραγωγής (η οποία αποκλείει τυχόν σφάλματα του ανθρώπινου παράγοντα), με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα των προϊόντων.
Τα Eurostar Boilers παράγονται από Ευρωπαικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας οι οποίες υποβάλλονται σε επεξεργασία εξολοκλήρου στο εργοστάσιό παραγωγής, παραδίδοντας στην αγορά ένα τέλειο έτοιμο προϊόν.

Το τμήμα επεξεργασίας χαλυβδόφυλλων, το τμήμα κοπής με plasma, το τμήμα των αυτοματοποιημένων συγκολλήσεων, το 6 βαθμίδων συγκρότημα αμμοβολής, καθώς και η επικάλυψη σμάλτου και το συγκρότημα φούρνου που “ψήνει το γυαλί” στους 840 °C, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, σε μια αδιάκοπη ροή, που παραδίδει στο τέλος το προϊόν με τα άριστα χαρακτηριστικά ποιότητας των Γερμανικών προδιαγραφών DIN.
Σχεδίαση & Φιλοξενία: United Online S.A. ©